Kosova në RIO: Presidenti i KOK Z. Besim Hasani takohet me Kryeministrin e vendit Z. Isa Mustafa.

E enjte,  21 korrik 2016

Kur na ndajnë edhe pak ditë nga startimi i Lojërave Olimpike RIO 2016, eventi më i rëndësishëm i sporteve, ndjeshëm është rritur edhe emocioni dhe gjendja e përgjegjshmërisë për Ekipin Olimpik të Kosovës të cilët për herë të parë ngrenë flamurin në RIO.  

Në axhendat e paravendosura, sot Z. Hasani President i Komiteti Olimpik të Kosovës, është pritur nga Kryeministri Z. Isa Mustafa, në ambjentet e kryeministrisë. Një takim i cili vjen në vazhdën e shumë të tillëve në instancat shtetërore të Kosovës, të cilat janë mbështetësit dhe bashkëvepruesit për një paraqitje sa më dinjitoze në këto Lojëra Olimpike, të parat për Kosovën.  

Është një ngjarje historike e cila ka bashkuar të gjithë faktorët, qofshin politikë apo partnerët e bizneseve, duke sjellë kështu një përgatitje e cila vjen me mbështetje të fuqishme për KOK, sportistët pjesëmarrës dhe delegacionin e Kosovës.  

Janë vitet e stërvitjes së këtyre sportistëve, djersa dhe përkushtimi, që sot shohim Kosovën rrugës për në RIO, krenarë dhe me vetëbesimin e kthimit në shtëpi me medalje.  

 Z. Hasani ka informuar Z. Mustafa për ecurinë e deritanishme, si dhe për përmbylljen dhe përgatitjen e rrugëtimit drejt Brazilit.

 Edhe një herë, kryeministria konfirmon mbështetjen dhe krenarinë e të qenit të gjithë së bashku në drejtim të RIO, të gjithë së bashku me synimin e pjesëmarrjes në nivelet më të larta dhe kthimit me fitore dhe medalje në Kosovë.

Zyra për Shtyp 

Komiteti Olimpik i Kosovës 

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]