Qeveria në përkrahje të ekipit olimpik të Kosovës në Rio 2016

E hënë,  27 qershor 2016

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani ka takuar sot Vlora Dumoshin, Shefe e Stafit në Zyrën e Kryeministrit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, dhe temë kryesore e diskutimit ishte përgatitja e Kosovës për Lojërat Olimpike Rio 2016.


“Biseduam për përgatitjet për LO Rio 2016 ku Kosova merr pjesë për herë të parë me simbole dhe e barabartë me 205 Komitete Olimpike Kombëtare!
Me këtë rast u konfirmua pjesëmarrja e Kryeministrit në Rio 2016 dhe mbështetja e Ekipit Olimpik në çdo aspekt për përgatitje dhe prezantim të dinjitetshëm në ngjarjen me të madhe sportive dhe promovuese në planetin tonë!”, tha presidenti i KOK-ut, Besim Hasani. 


Dumoshi në anën tjetër përgëzoi kryetarin Hasani për punën e bërë deri më tani për prezantimin e Kosovës në Lojërat Olimpike dhe premtoi mbështetjen e qeverisë në këtë drejtim.
 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]