Drejtuesit e KOK-ut zhvilluan takim online me të ngarkuarin me punë në Ambasadën e Kosovës në Japoni, Arbër Mehmeti

E enjte,  15 prill 2021

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti Ismet Krasniqi, sekretari i përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj, këshilltari i presidentit, Besim Aliti dhe shefi i misionit për Lojërat Olimpike Tokio 2020, Jeton Rudari, kanë zhvilluar sot një takim online me të ngarkuarin me punë në Ambasadën e Kosovës në Japoni, Arbër Mehmeti.

Temë e diskutimit ishin përgatitjet për LO Tokio 2020, në të cilat Kosova pritet të përfaqësohet me 10-13 sportistë.

Të dyja palët u pajtuan që të bashkëpunojnë ngushtë për organizimin e udhëtimit dhe akomodimin e ekipit olimpik të Kosovës në qytetin Sanjo, disa ditë para vendosjes në Fshatin Olimpik në Tokio.

Po ashtu, KOK pritet të nënshkruajë një Memorandum të Bashkëpunimit me organizatorin e Lojërave Olimpike dhe me komunën e Sanjos, e që në këtë drejtim pritet të ndihmojë edhe Ambasada e Kosovës.

Lojërat Olimpike Tokio 2020 mbahen prej 23 korrik deri më 8 gusht 2021 në Tokio të Japonisë.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]