Konferenca e dytë ndërkombëtare për mjekësi emergjente sportive

E enjte,  11 prill 2019

Organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës, Konferenca e dytë Mjekësia Sportive (2nd International Conference of Sports Emergency Medicine), si dhe Kursi “Basic Life Support - AED”, mbahen më 3 maj 2019, në Hotel Swiss Diamond në Prishtinë. Në të marrin pjesë ligjërues ndërkombëtar nga Turqia, Austria, Sllovenia, Bullgaria dhe Shqipëria.

Në linkun e mëposhtëm mund të shkarkoni aplikacionin për pjesëmarrje.

APLIKACIONI

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: