Menaxheri i sporteve të EUSA-s, Besim Aliti, ligjëroi në modulin e pestë të kursit ASMC 1

E hënë,  17 dhjetor 2018

Ka përfunduar me sukses edhe moduli i pestë i kursit të avancuar për menaxhimin sportiv, ASMC 1, i mbajtur për tri ditë në Hotel Sirius në Prishtinë.
Në modulin e pestë ligjërues ishte edhe Besim Aliti, menaxher i sporteve në Shoqatën e Sportit Universitar të Evropës (EUSA), i cili ligjëroi për menaxhimin sportiv.
Aliti jeton në Ljubljanë të Sllovenisë, ku edhe e ka selinë EUSA, ndërsa shkollimin e lartë e ka kryer në Zagreb.
Ligjërues të përhershëm të kursit janë edhe: Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani, Ibër Alaj, drejtor i Departamentit të Sportit në MKRS, MEMOS 19 dhe Elda Gjoka, drejtoreshë kombëtare për organizimin e kurseve bazike për administratorë të sportit, MEMOS 9.
Të gjithë ligjëruesit janë të certifikuar nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar për të ligjëruar në kurse të tilla.
Kursin po e vijojnë presidentë, sekretarë të përgjithshëm të federatave dhe përfaqësues tjerë të federatave.
ASMC 1 përkrahet financiarisht nga Solidariteti Olimpik i KON-it, derisa do të zgjasë deri në vitin e ardhshëm, por që mbahet në periudha të ndryshme.

 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: