U mbyll me sukses edhe moduli i katërt i kursit ASMC 1

E hënë,  05 nëntor 2018

Ka përfunduar me sukses edhe moduli i katërt i kursit të avancuar për menaxhimin e organizatave sportive (ASMC 1).

Gjatë tri ditëve u ligjërua për planifikimin, menaxhimin, buxhetin, zbatimin, vlerësimin dhe raportimin financiar të organizatave sportive.

Në ditën e tretë ligjëroi edhe Tomor Zhaveli, auditor i brendhsëm i KOK-ut.
Kursin po e vijojnë kryetarë dhe sekretarë të përgjithshëm të federatave sportive të Kosovës, si dhe sekretari i përgjithshëm i KOK-ut, Shasivar Haxhijaj.



Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: