KOK dhe Kolegji Universi, nënshkruajnë marrëveshje sponsorizimi

E shtunë,  19 dhjetor 2020

Kolegji Universi i është shtuar listës së sponsorëve të Komitetit Olimpik të Kosovës.

Marrëveshja një-vjeçare me mundësi vazhdimi, është nënshkruar sot nga presidenti i KOK-ut, Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm i Kolegjit Universi, Fadil Luta.

Presidenti Hasani duke falënderuar drejtuesit e Kolegjit për nënshkrimin e kontratës, theksoi se kjo marrëveshje do të jetë në funksion të sportistëve.

“Sot ishte kënaqësi e veçantë që në emër të KOK-ut të nënshkruajmë marrëveshje bashkëpunimi me Kolegjin Universi. Në kuadër të këtij kolegji funksionon edhe dega e edukimit fizik, ndërsa janë të pajisur me një laborator bashkëkohor, i cili do të jetë në funksion të testimeve të shumta që do t’i bëjnë sportistët, e veçanërisht ata elitarë. Uroj që së bashku do ta krijojmë një brend të ri të përbashkët, në funksion të rritjes së performancës së sportistëve elitarë”, theksoi ndër të tjera presidenti Hasani.

Në emër të Universit, Luta shprehu kënaqësinë që do të kenë mundësi të japin kontribut për sportistët elitarë.

“Me këtë marrëveshje do t’iu ofrojmë shërbime sportistëve elitarë që janë në kuadër të listës së KOK-ut. Kjo marrëveshje është një prej përpjekje të Kolegjit për të përmbushur premtimet për kontributin në komunitet dhe për të ndihmuar sportistët”, deklaroi Luta.

Në këtë kolegj, që ndodhet në Fshatin Bardhosh të Prishtinës, testimet i kryejnë sportistë e klube të ndryshme, ndërsa veçohet edhe kampioni i shumëfishtë i Maqedonisë së Veriut dhe njëri prej klubeve më të suksesshme shqiptare në arenën ndërkombëtare, KF Shkëndija e Tetovës.

 

VIDEON ME PAMJE DHE DEKLARATA E GJENI NË KËTË LINK 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]