Komiteti Olimpik i Kosovës dhe Toyota pritet të zgjerojnë bashkëpunimin

E mërkurë,  04 tetor 2017

Drejtuesi i Kompanisë automobile Toyota me seli në Lubljanë, presidenti z.Kensuke Tsuchiya, i shoqwruar nga z.Bujar Hoxha, përgjegjës i Toyotas për Kosovë , kanë vizituar të mërkurën Komitetin Olimpik të Kosovës (KOK).

Ata u pritën ngrohtësisht nga presidenti i KOK-t, z.Besim Hasani, sekretari i përgjithshëm z.Shasivar Haxhijaj dhe z.Endrit Syla, drejtor i Departamentit të Financave.

Toyota është sponsore e Komitetit Olimpik të Kosovës, bashkëpunim ky që ka filluar vitin e kaluar, për çka drejtuesit e KOK-ut falënderuan drejtuesit e kësaj kompanie për përkrahjen.

Të dy palët biseduan për mundësinë e zgjerimit të bashkëpunimit edhe në të ardhmen, derisa mysafirët u interesuan edhe për aktivitetet që organizon KOK-u, për çka u informuan rrjedhimisht nga presidenti z.Hasani.
Vizioni dhe vlerat e KOK-ut përputhen me ato të Toyotas, për çka bashkëpunimi pritet të zgjerohet edhe në fusha të tjera.
Në fund, për mysafirët u ndanë disa dhurata simbolike, si libri “Debutimi i Artë” kushtuar përvjetorit të parë të medaljes së artë olimpike të Majlinda Kelmendit.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]