Kosova Press, sponsor medial i Komitetit Olimpik të Kosovës

E enjte,  20 korrik 2017

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar kontratë me agjensinë e lajmeve “Kosova Press”, të cilët tani e tutje do të jenë sponsor medial i KOK-ut.

Kontrata, e vlefshme deri pas përfundimit të Lojërave Olimpike “Tokyo 2020”, është nënshkruar të enjten në Hotel Sirius në Prishtinë nga sekretari i përgjithshëm i KOK-ut, z.Shasivar Haxhijaj dhe udhëheqësja e Departamentit të Marketingut, znj. Beneta Sinidolli.
Presidenti i KOK-ut, z.Besim Hasani, është shprehur i lumtur për kontratën e nënshkruar, të cilën e quajti si pjesë të planit të marketingut.
“KOK-u e ka një plan të përgjithshëm strategjik, kurse në kuadër të saj e ka edhe planin për marketing, prandaj sot ndihemi krenar që nënshkruam kontratë me Kosova Pressin, e cila shpresojmë se do të jetë afatgjate”, u shpreh numri një i Komitetit Olimpik të Kosovës.
Në konferencë ishte e pranishme edhe drejtoresha e përgjithshme e Kosova Pressit, znj.Suzana Hashani, e cila u shpreh e lumtur me kontratën.
“Uroj të kemi sukses dhe fat në këto lojëra dhe në garat e ndryshme ndërkombëtare. Misionet tona të përbashkëta janë të kapim lartësitë, andaj urojmë të korrim suksese dhe të fitojmë medalje. Kosova Pressi është agjensia e vetme e lajmeve në trojet shqiptare, për çka urojmë që kjo marrëveshje të jetë afatgjate”, deklaroi znj.Hashani.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]