Muhamet Ramadani

Atletikë

Data e Lindjes:11.08.2002
Vendi i Lindjes:Mitrovicë
Disiplina:Hedhje e gjylës dhe hedhje e diskut
Kategoria:Hedhje e gjylës 5 kg dhe 6 kg
Trajner:Shaban Ramadani

KARRIERA

 

"SHPRESA E VITIT 2019" nga KOK

 

LOJËRAT

Pjesëmarrës në Lojërat Olimpike për të Rinj Buenos Aires 2018

 

MEDALJET

E artë: EYOF "Baku 2019". Disiplina 5 kg, rezultati: 19.75m.

E artë: Kampionati Ballkanik U-20 "Stamboll 2020", 6 kg. rez: 19.20m

E artë: Kampionati Ballkanik U-18 "Stamboll 2019", 5 kg. rez: 19:31m

E bronztë: Kampionati Ballkanik U-20 "Stamboll 2019", 6 kg.

 

KLUBET

Trepça, Mitrovica

 

TRAJNER

Shaban Ramadani

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: